Groupon a anuntat joi ca a angajat-o ca director operational executiv pe Margo Georgiadis, vicepresedinte pentru operatiuni globale de vanzari la Google. In aceeasi zi, Google a inceput sa introduca reclame pe mai multe site-uri prin care invita consumatorii din Portland, Oregon sa foloseasca un nou serviciu, Google Offers.

Rivalitatea dintre cele doua companii pe piata advertising-ului online localizat a devenit tot mai intensa, fiecare jucator incercand sa atraga afaceri mici, precum restaurante sau saloane de cosmetica.

Citeste si Unde gasesti cele mai mari reduceri din tot Internetul? Discounturile urca pana la 90%! VIDEO

Google a incercat sa cumpere Groupon pentru 6 miliarde de dolari in decembrie, insa oferta a fost respinsa, potrivit unei surse apropiate situatiei.

Cum functioneaza Google Offers

Google Offers va permite clientilor "sa obtina deal-uri grozave, livrate chiar in inbox", potrivit unui comunicat al companiei.

Popularitatea asa-numitelor servicii de reduceri a crescut puternic de la lansarea Groupon, cu mai putin de trei ani in urma. Compania, nelistata la bursa, nu face publice rezultatele financiare, insa sustine ca a trecut pe profit din iunie 2009.

Nebunia preturilor mici ajunge pe Facebook

Facebook, cea mai populara retea de socializare din lume, planuieste sa testeze un serviciu similar cu cel oferit de Groupon, firma ce furnizeaza cupoane de reduceri, scrie Bloomberg.

Serviciul va fi lansat in San Francisco, San Diego, Dallas, Atlanta si Austin.