Pe o raza de cativa kilometri in zona centrului comercial unde a avut loc concertul, totul s-a blocat. Soferii au mers bara la bara, dupa care traficul s-a impotmolit definitiv. Ore in sir, masinile nu s-au clintit din loc, iar cozile se intindeau pe zeci de kilometri.

Drumul spre zona unde a fost amplasata scena a fost blocat de politie pe un sens, pentru a putea asigura accesul spectatorilor. Fericiti, rockerii au venit inca de dimineata spre scena de dimensiuni impresionante. Multi au venit de la mii de kilometri distanta sa-i vada pe britanicii de la Iron Maiden.

Au venit, au cantat si au plecat lasand in delir 25.000 de fani. De cand au urcat pe scena si pana la ultimul acord rockerii au tinut cu sufletul la gura publicul.

Spectatorii au indurat canicula si i-au asteptat ore in sir pe rockerii britanici, convinsi ca vor fi martorii unui concert de zile mari. Si nu s-au inselat. Dupa aproape 2 ore de spectacol, si-au incheiat reprezentatia in aplauzele si strigatele de incantare ale publicului.

Imediat dupa concertul de la Cluj-Napoca, Iron Maiden au plecat spre Italia.