Mai mult, cativa cred ca suma este ridicola pentru cheltuielile din Romania.

Cum Milano a castigat competitia pentru a organiza cel mai amplu eveniment mondial, Expo 2015, autoritatile au decis ca tabara din Via Triboiano plina de tigani romani trebuie sa dispara.

Au impus si cateva conditii pentru acordarea banilor: familia trebuie sa ramana in Romania si sa isi trimita copii la scoala sau sa participe la cursuri de formare pentru a gasi de munca.

Asadar, cei care accepta oferta vor incasa esalonat cate 200-300 sute de euro. In plus, pot primi si un ajutor lunar pentru modernizarea caselor.

Cand au auzit ca nu vor vedea banii caramida in palma, ai nostri au decis ca Italia este patria lor, desi traiesc in rulote si desigur nu lucreaza nicaieri.

Autoritatile din Milano au mers pana acolo incat le-au promis tiganilor ca vor lua legatura cu italienii care au afaceri in Romania si ii vor ruga sa le dea de munca. Acestora din urma le cam lipseste entuziasmul.

In cazul in care vor aparea totusi doritori, acestia vor fi monitorizati, iar daca fug din tara pierd renta italienilor.

Citeste si:

Romania ar putea castiga un miliard de euro de pe urma tiganilor