Targul Angajatori de Top se adreseaza, in special absolventilor de facultate cu un minim de experienta in domeniile pentru care s-au pregatit, dar si studentilor care vor sa efectueze stagii de practica sau care vor sa participe la internshipurile puse la dispozitie de marile companii din Romania.

Potrivit organizatorilor, la editia din aceasta primavara si-au anuntat participarea mai multi angajatori decat la editia precedenta, iar numarul de joburi disponibile a crescut cu 30% fata de octombie 2009, la peste 1.600 de pozitii.

Vezi mai jos cateva dintre ofertele de angajare pe care ti le fac unele dintre cele mai mari companii din Romania:

KPMG Romania recruteaza cateva zeci de absolventi si tineri profesionisti din domeniul economic si juridic, pentru posturi la nivel de incepator si persoane cu experienta in toate cele trei domenii principale in care presteaza servicii - audit, taxe si consultanta, pentru birourile companiei din Bucuresti si din tara. (citeste aici oferta completa)

TeamNet are in prezent peste 200 de angajati, iar in cursul acestui an continua sa angajeze profesionisti si oameni pasionati de ceea ce fac pentru a se alatura echipei, in zona de programare, consultanta, project management si presales. (consulta aici oferta completa)

Coface Romania va deschide in Bucuresti anul acesta o platforma back-office, care are scopul de a oferi suport tarilor din Europa Centrala si de Est, platforma pentru care va angaja cu precadere vorbitori de bulgara, slovaca, ceha si maghiara (in total in jur de 50 de angajati pentru 2010 si inceputul lui 2011).

Pentru aceste joburi, compania se va orienta catre absolventi de studii economice sau juridice, care au cunostinte avansate de una din limbile straine enumerate mai sus si care sa vorbeasca si engleza la nivel cel putin mediu.

Toti candidatii vor fi testati atat pe limbi straine, dar vor fi aplicate si teste de aptitudini si personalitate care vor ajuta la identificarea candidatilor potriviti pentru pozitiile deschise.

Pe langa angajati pentru platforma back-office, in functie de cresterea business-ului, Coface va completa si echipele operationale - ofiteri colectare creante, analisti financiari, juristi, avocati, dar si cea de vanzari. (vezi aici oferta completa de la Coface Romania)

Adobe Romania continua sa angajeze in 2010, in special in zona de dezvoltare web si are disponibile 30-50 de pozitii de-a lungul anului. Compania angajeaza personal pentru integrarea ultimelor doua achizitii Adobe - Omniture si Business Catalyst. (afla aici cum poti sa te angajezi la Adobe Romania)

Real Hypermarket va continua procesul de recrutare, atat pentru sediul central cat si pentru noul hipermarket Real care se va deschide in zona Pallady din Bucuresti.

Cerintele de la viitorii angajati sunt sa fie deschisi la nou, proactivi, orientati catre clienti si piata, catre imbunatatirea rezultatelor si catre dezvoltarea carierei.

Experienţa nu este un criteriu primordial, compania fiind dispusa sa investeasca si in personele fara experienta, dar care demonstreaza ca au potenţial. (afla aici cum te poti angaja la Real)

HP Romania va derula pana la sfarsitul anului 2010 un proces de recrutare ce are ca obiectiv cresterea numarului de angajati cu aproximativ 30%.

HP Romania doreste sa isi extinda echipa prin atragerea de studenti si absolventi de studii superioare, precum si tineri cu experienta profesionala de 2-4 ani care vorbesc cat mai multe limbi straine. (vezi ce joburi scoate la concurs HP Romania)

Wipro Technologies isi continua planurile de dezvoltare incepute anul trecut, atat in Bucuresti, cat si in Timisoara, atat in sectorul BPO, cat si in sectorul iT services.

Numarul clientilor care decid sa vina in Romania este in crestere, iar diversitatea proceselor de business permite crearea de noi roluri pentru candidati cu experiente diferite. Cunoasterea a cat mai multor limbi straine va oferi expunere internationala in munca de zi de zi. (consulta aici oferta)

 Walter Services Romania isi propune sa atraga cei mai pregatiti candidati pentru posturile disponibile, in domenii precum financiar-bancar, medical, IT sau limbi straine (germana, engleza, franceza, spaniola, italiana). Compania este interesata sa angajeze atat studenti, cat si absolventi cu o minima experienta sau cu o experienta mai vasta. (vezi aici pe ce post poti sa te angajezi)

Oferta completa de joburi de la Angajatori de Top, precum si programul si celelalte activitati care vor avea loc in cele doua zile ale targului le gasesti pe www.hipo.ro.

Pe acelasi subiect citeste si  Cu cat stii mai multe limbi straine, cu atat ai mai multe sanse la angajare! Vezi ce "limbi" se mai cauta