Decizia tribunalului poate fi constestata la Curtea de Apel Bucuresti. 

Trimisi in judecata in 2006, Alexandru Marian Iancu, Constantin Margarit, Octavian Iancu, Gheorghita Iancu, Marius Turica, Silviu Neacsu, Akaroglu Cuneyt, Elenkalan Hayrettin si Basaran Kadri Mazhar au fost judecati pentru evaziune fiscala, asociere in vederea savarsirii de infractiuni si spalare de bani. 

Acuzatiile in acest dosar au fost formulate in baza concluziilor din procesul-verbal intocmit de Agentia Nationala de Administrare Fiscala - Ministerul Finantelor Publice, scrie Mediafax.

Potrivit acestui act, Kadri Mazhar Basaran, Margarit Constantin si Octavian Iancu (administratori la firmei VGB Impex SRL, in 2000-2004), impreuna cu Alexandru Marian Iancu (coordonator la nivelul acestei societati) au prejudiciat bugetul de stat prin neplata impozitului pe profit de 806,2 miliarde lei si prin TVA nelegal dedus de 550, 3 miliarde, rezultind un prejudiciu total de 1.356,5 miliarde de lei. 

Procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) au stabilit ca Margarit Constantin, Octavian Iancu, Basaran Kadri Maznar, Akaroglu Cuneyit, Elenkalan Hazrettin, Alexandru Marian Iancu, Silviu Neacsu, Gheorghita Iancu si Marius Turica au derulat activitati comerciale ilicite in care ar fi fost implicate grupul de firme VGB - rafinaria Rafo - societatea Tender SA - Carom SA. 

Anchetatorii au stabilit ca membrii gruparii constituite pentru savarsirea de infractiuni, al carui scop era spalarea banilor proveniti din comiterea anumitor infractiuni economice. Grupul alcatuit din cele noua persoane au uzat in activitatea lui de SC VGB Impex SRL, SC Dinamic Auto SRL, SC Klass Petrol SRL, SC Best Auto SRL, SC BE-COM-BE SRL, SC Star Com Oil SRL si SC Test Petrol SRL. 

Constantin Margarit, Octavian Iancu si Alexandru Marian Iancu au fost arestati in seara de 14 februarie 2005, ei fiind eliberati in acelasi an, la 24 iunie, de catre Curtea de Apel Bucuresti, care a apreciat ca cei trei pot fi cercetati de procurori in stare de libertate.