Tema evenimentului este "Branding personal de genul feminin".

Proiectul Meet the WOMAN! se adreseaza femeilor care sunt la inceputul vietii profesionale, antreprenoarelor sau celor care sunt specialiste intr-un domeniu de activitate.

Meet the WOMAN! inseamna evenimente de business networking, cu frecventa bilunara, care ofera teme de actualitate, branding personal, promovarea afacerilor si femei-lider care au obtinut excelenta in profesia lor.

Eliza Rogalski
este CEO al grupului de comunicare TEMPO, din care face parte si Rogalski Grigoriu Public Relations, agentia specializata in managementul reputatiei al carei cofondator este. Cu o experienta completa in comunicare, Rogalski si-a inceput cariera ca ziarist la Banii Nostri, ulterior la Ziarul Financiar, apoi ca specialist PR in companii romanesti si internationale. Din februarie 2004 s-a alaturat agentiei Tempo, preluand conducerea departamentului de PR care ulterior a devenit compania Rogalski Grigoriu Public Relations, una dintre cele mai respectate agentii de PR din Romania, iar in 2010 a preluat conducerea intregului grup de comunicare Tempo.

Rogalski are specializare completa in comunicare, absolvind cursuri de Competitive Intelligence, Creative Planning, Idea Management, Chartered Institute for Public Relations de la Londra si un EMBA in cadrul Berlin School of Creative Leadership.

ACCESUL LA EVENIMENT

COSTUL unui eveniment este de 80 de lei (nu se percepe TVA / coffee break inclus).
Accesul la eveniment se face doar dupa ce ati primit confirmarea inscrierii. Membrele Femei in Afaceri au prioritate.
Inscrierile se fac la: [email protected], iar detalii suplimentare se obtin la: 0745 082 996.

URMATORUL EVENIMENT:

Marti, 23 octombrie 2012, ora 19:00 – Speaker: CAMELIA SUCU,  Owner Class Living.

Tema: Designul propriei afaceri

Incont.ro este partener media al evenimentului.

Web: www.femei-in-afaceri.ro
Facebook/Linkedin: Femei in Afaceri