La meci a fost prezent si actorul american Andy Garcia, aflat la Bucuresti pentru filmarile la pelicula "What About Love".

De asemenea, in tribune s-au aflat, printre altii, presedintele interimar Crin Antonescu, fostul presedinte Emil Constantinescu, primarul Sectorului 2 al Capitalei, Neculai Ontanu, si Ion Tiriac cu Ilie Nastase.

Supranumiti extraterestrii fotbalului mondial, magicienii Barcelonei socheaza prin modestia lor. Si asta in conditiile in care castiga multe milioane de euro, dar si numeroase trofee. Dealtfel, Barcelona nu mai este o simpla echipa, ci o adevarata industrie.

Lotul Barcelonei este estimat la 600 de milioane de euro. Cam cat 1.750.000 de salarii medii in Romania.

De departe, starul echipei este Messi, jucatorul evaluat la peste o suta de milioane de euro si cu 33 de milioane de euro castigate in 2011 si despre care multi spun deja ca este cel mai mare fotbalist din istorie.

Aducerea acestor super-vedete la Bucuresti pentru un amical cu Dinamo a costat peste doua milioane de euro.

De patru ori campioana Europei, ultima oara sezonul trecut - si de 21 de ori campioana Spaniei, Barcelona are un palmares greu de egalat. Inventatorii jocului de pase botezat "tiki-taka", jucatorii alcatuiesc cea mai scumpa echipa de club din lume.