Daca stai pe scaun prea mult timp vei avea probleme cu articulatiile si esti predispus la cancer, obezitate si diabet. In plus, poti avea probleme cu inima, scrie Business Insider.

Sistemul de aer conditionat mentine o temperatura constanta in interiorul biroului, insa poate fi si o sursa de bacterii. Analistii spun ca atunci cand este pornit, aerul conditionat imprastie nu mai putin de 100 de germeni, de la particule toxice pana la bacterii.

Aparatele xerox si imprimantele sunt si ele o sursa de imbolnavire. Daca filtrul si toner-ul nu sunt schimbate permanent, ele pot raspandi particule ce ajung in plamanii celor din jur.

Laptopurile care se incalzesc si sunt tinute pe picioare sunt un pericol pentru potenta barbatilor.

Statul la munca peste 10 ore pe zi te predispune la boli cardiovasculare. Spre exemplu, daca petreci la birou mai mult de 11 ore zilnic poti face atac de cord.

Privitul in calculator toata ziua nu doar ca oboseste ochii, dar cauzeaza la dureri de cap si migrene.

Lumina prea puternica poate fi un alt pericol si poate da dureri de cap, presiune crescuta a sangelui si probleme de inima.

Termenele limita la care trebuiesc terminate proiectele pot afecta memoria angajatilor. Stresul pe perioada scurta este la fel de daunatoare ca cel pe termen lung.

Plicitiseala la locul de munca. Poate parea ciudat, dar angajatii care nu gasesc nimic de facut la munca pot muri tineri. Ei sunt mult mai predispusi la boli de inima sau atacuri de cord.

Tastatura este un mediu propice pentru inmultirea bacteriilor si este de cinci ori mai murdara decat o baie. Pe tastatura poate fi gasita inclusiv bacteria e.Coli care duce la tulburari digestive.

Dar tastura nu este singura componenta murdara din birou. Clanta usii, butonul de la imprimanta sau uscatorul pentru maini sunt la fel de periculoase.

Scrisul prea mult la calculator poate sa dea dureri de articulatii si cauza leziuni ale nervilor mainii.

Daca tii mouse-ul in acelasi fel zi de zi, poti suferi de intindere musculara sau chiar dureri articulare.

Cei care isi folosesc telefoanele mobile mereu pentru a scrie mesaje sau a trimite email-uri pot sa-si deformeze degetele.

Daca mananci fast-food la locul de munca iti cresti sansele de a suferi de boli de inima. Si asta pentru ca mancarea de acest timp are de doua ori mai multe calorii si grasime decat cea obisnuita.

Citeste si

De la islamism la neo-nazism si crestinism. Cine este in spatele masacrului din Norvegia

Mostenitori de lux. Ce miliardari au primit imperiul pe tava GALERIE FOTO