Intelegerea cu familia lui Milly Dowler ar urma sa fie incheiata in urmatoarele zile. Acordul mai prevede ca Murdoch sa plateasca o suma aditionala de un milion de lire pentru o organizatie de caritate, informeaza Sky News.

Directorul executiv al News Corp., Rupert Murdoch, a prezentat personal scuze familiei Dowler in vara acestui an, dupa ce s-a dovedit ca aceasta a fost victima a practicii interceptarii convorbirilor telefonice. 

Compania a mai platit despagubiri si altor victime, dar sumele au fost mult inferioare. De exemplu, actrita Sienna Miller a primit 100.000 de lire, iar consultantul de relatii publice Max Clifford a primit undeva la un milion de lire. 

Tabloidul News of the World este acuzat ca a vizat aproape 4.000 de persoane - oameni politici, membri ai familiei regale britanice si alte celebritati - intr-o campanie de interceptari ale convorbirilor si mesajelor, in anii 2000. 

Familia lui Milly Dowler - o eleva in varsta de 13 ani, data disparuta in 2002 - se numara printre victime, iar un detectiv angajat de saptamanal a fost acuzat ca a pus sub urmarire telefonul adolescentei.