De asemenea, exista alti 57.000 de cititori care platesc pentru a primi ziarul pe platforme ca Amazon Kindle si Barnes & Noble Nook. Iar 765.000 de persoane au abonament la editia tiparita a ziarului si acces la continuturile sale digitale. 

"Reactia pozitiva a consumatorilor privind abonamentele la continuturile online este un indicator puternic al faptului ca cititorii nostri apreciaza calitatea stirilor, analizelor si comentariilor noastre", a declarat Janet Robinson, CEO al companiei. 

Veniturile din abonamentele online ar putea creste

Perioada de noua luni in care taxa de acces la continuturile online ale New York Times valora 99 de centi este aproape de final. Cine doreste sa acceseze continuturile online ale ziarului vor trebui sa plateasca taxe care incep de la 15 dolari. 

Si veniturile din publicitatea online au crescut cu 2,6% in trimestrul al doilea al anului, comparativ cu perioada similara a anului precedent. Aceasta crestere a ajutat la echilibrarea rezultatelor, in conditiile in care veniturile din publicitatea in editia tiparita a New York Times a scazut cu 6,4%. 

Citeste si:

Cine are de castigat de pe urma datoriilor Greciei

INTERVIU cu Iulian Stanciu, romanul care la 28 de ani a facut primul milion de euro. Dupa 7 ani, averea sa e de 40 de ori mai mare