Cinci inregistrari video fara sonor, provenind din materialul confiscat in timpul raidului asupra resedintei lui ben Laden din orasul pakistanez Abbottabad, in cursul caruia liderul Al-Qaida a fost ucis, in noaptea de duminica spre luni, au fost prezentate jurnalistilor intr-o conferinta de presa.

Una dintre ele, a carei data de realizare nu a fost determinata, il prezinta pe liderul Al-Qaida, cu barba alba, cu capul acoperit de o boneta neagra si acoperit de un vesmant maro, in timp ce urmareste televiziuni prin satelit.
Asezat pe jos, el foloseste telecomanda pentru a trece de la un post la altul, oprindu-se la canalele care difuzeaza imagini cu el.

Aceste imagini sunt cunoscute: ben Laden, cu un ciomag in mana, coboara o panta, unde liderul terorist se pregateste sa traga cu o arma Kalasnikov. Aceasta secventa a fost filmata probabil de o alta persoana.

O alta inregistrare video, realizata probabil intre 9 octombrie si 5 noiembrie 2010, potrivit oficialilor americani, il prezinta pe ben Laden adresandu-se camerei, la fel ca in mesajele video pe care le-a transmis periodic de zece ani.

Intitulata "Mesaj catre poporul american", potrivit unui oficial din serviciile de informatii, ea il prezinta pe ben Laden cu barba neagra si un logo in coltul din dreapta jos al ecranului marca "As Sahab". Aceasta este tot fara sonor.

Alte trei imagini video date publicitatii prezinta incercari de inregistrare.