Presedintele si apropiatii sai au fost huiduti si ironizati de multime atat verbal, cat si prin pancartele afisate. Multi dintre cei stransi in Piata Universitatii admit ca nemultumirile lor nu mai sunt demult legate de felul in care a fost tratat doctorul Raed Arafat, cel de la care a pornit totul.

Primele pe lista nemultumirilor sunt: saracia, salariile si pensiile mici si taierea ajutoarelor sociale.

Un loc fruntas il ocupa si nemultumirile legate de masurile de austeritate. Oamenii cer taxe mai mici. Spun ca se simt pur si simplu furati de guvernanti.

Altii, probabil soferi, protesteaza impotriva noii taxe auto, in timp ce mai multe organizatii neguvernamentale nu sunt de acord cu exploatarea de la Rosia Montana. Pana si jandarmii impartasesc frustarile celor care dau cu pietre in ei.

O multime pestrita. La doi pasi de scolarii cocotati cu steaguri pe statuia din fata Teatrului National, ii gasim inflitrati pe ultrasii care au pornit violentele. Langa ei stau pensionari, iar pe partea cealalta a strazii multi tineri, mai ales studenti. Ieri au incercat sa se alature protestului si cateva personaje mondene cum ar fi Irinel Columbeanu sau Nati Meir, dar au fost iute alungati de multime.