Christian Ciocan a spus ca ancheta a fost preluata de Politia Capitalei, dupa ce primele cercetari au fost facute de politistii Sectiei 11.

El a precizat ca, in jurul orei 13.30, un barbat a spart un geam al sucursalei bancare a BCR, a intrat in cladire imbracat in costum de motociclist si avand o casca pe cap si a luat un sac cu bani. Suma furata de la sucursala bancara nu a fost deocamdata stabilita.

Primele informatii despre prejudiciu indica o valoare de 400.000 de lei.

In fata bancii il astepta un alt tanar, pe o motocicleta, imbracat intr-o canadiana cu blana la guler. Cei doi au fugit de la locul faptei cu motocicleta, care nu avea placuta de inmatriculare, a mai spus Ciocan.

Acesta a precizat ca barbatul care a furat sacul cu bani are in jur de 20-25 de ani, constitutie atletica si intre 1,70 si 1,75 metri inaltime.

Politistii continua cercetarile la fata locului, cautand probe si verificand modul de depozitare a banilor in sucursala bancara.

Furtul de la o sucursala banca din Piata Alba-Iulia din Capitala a fost semnalat joi la pranz, politistii Sectiei 11 fiind trimisi la fata locului pentru a face primele cercetari.