In prima zi a targului cei mai multi vizitatori au fost pensionari "cu economii" care cautau oferte pentru vacante de iarna in strainatate.
Ieri s-a deschis targul de turism de la Romexpo, care reuneste 110 expozanti din 19 tari. Targul se va desfasura in perioada 3-6 noiembrie. In cadrul targului sunt prezentate oferte de turism pentru perioada sarbatorilor de iarna, atat in Romania, cat si in strainatate, scrie Ziarul Financiar.

Printre expozantii la targ se numara agentii de turism, hoteluri, pensiuni, organizatii patronale si asociatii profesionale.

Agentiile au vandut mai mult de jumatate din pachetele pentru vacanta de iarna

"Aproape 60% din pachetele pe care le-am pregatit pentru Craciun si Revelion s-au vandut. Cea mai mare cerere a fost pentru statiunile montane Zell am See si Kaprun, pentru sejuri de sapte zile. Avem 400 de pachete pentru Austria si 100 pentru Bulgaria", a spus Jaqueline Pavel, reprezentanta agentiei de turism J'Info Tours. Un sejur de opt zile in Kaprun la un hotel de trei stele costa 395 de euro de persoana, la un pret similar putand fi achizitionata o vacanta si in statiunea Zell Am See.

Pe de alta parte, o vacanta in Bulgaria in statiunea Bansko costa de la 200 de euro de persoana.

"Cinci nopti de cazare intr-un hotel de patru stele in Bankso, cu transport cu autocarul de pe 28 decembrie si masa inclusa costa 362 de euro de persoana", a spus un agent de turism de la compania Kusadasi, expozanta la targ.

Citeste si

Reteaua anti-Facebook, care nu iti vinde datele personale. Tu ai renunta la contul tau pentru un alt site de socializare?