La Targul National de Imbracaminte de la Constanta, noile modele din colectia primavara - vara sunt la mare cautare. In top sunt rochitele, chiar daca una singura poate costa si 100 de lei. Vin apoi costumasele pentru baieti, la preturi  de 80-90 de lei

"Am adus modele noi, de primavara, mai sport, pentru 2-12 ani, pentru 16 ani, avem si din colectiile vechi, mai avem si reduceri. Parintii sunt mai interesati de modelele noi decat de reduceri", spune Memer Abdulachi, producator.

Comerciantii stiu acest lucru, asa ca au adus la targ modele care iti iau ochii, dar si banii de buzunar. Comerciantii spun ca si vanzarile lor au scazut, dar romanii inca mai cheltuiesc sume frumusele pe eleganta copiilor.

"Pentru perioada de criza sa zicem ca e ok. Fata de anii trecuti vanzarile au scazut insa cu 30 - 40%", marturiseste un comerciant.

La targ, parintii pot gasi haine si pentru ei. Preturile sunt de producator, dar modelele se adreseaza in special celor care vor merge in perioada urmatoare la nunti sau petreceri.