Oamenii s-au adunat, vineri dimineata, la intrarea in magazin, iar in momentul in care angajatii au deschis usile de acces cumparatorii s-au imbulzit, fiind necesara interventia agentilor de paza.

Pentru a asigura ordinea, conducerea magazinului a apelat la serviciile a doua firme de paza din Iasi, angajatii acestora reusind cu greu sa calmeze spiritele, permitand accesul in interior in grupuri, pentru a nu se crea aglomeratie in incinta magazinului.

"Am stat mai mult de doua ore la coada pentru patru becuri. Erau zeci de oameni la rand. Nu am mai prins nimic la oferta. La atata lume, s-au terminat rapid, rafturile erau goale”, a declarat Mihai Sofronie, unul dintre cumparatori.

Cei mai multi dintre iesenii care au intrat in magazin au cumparat flori, la pretul de 1 leu bucata si bormasini, la 15 lei, aceste produse epuizandu-se pana la pranz.

Vineri dupa-amiaza, situatia la magazinul Mr Bricolage din Iasi revenise la normal, fara a se mai crea imbulzeala la intrare.

Mai multe rafturi ale magazinului Mr Bricolage din Iasi, inaugurat joi dimineata, au fost devastate de cumparatori, conducerea unitatii apeland la jandarmi pentru a inchide magazinul timp de jumatate de ora.

Magazinul a fost inaugurat, joi, la ora 9.00, zeci de persoane asteptand inca de la 4.00 ca acesta sa se deschida, pentru a prinde produsele oferite la preturi promotionale.

Imediat dupa deschiderea magazinului, in interiorul acestuia s-au produs busculade, mai multi cumparatori urcandu-se pe rafturi si aruncand marfa catre restul persoanelor din incinta.

Cititi mai mult AICI pe www.mediafax.ro!