Principele Radu a atras toate privirile cand a sosit pe domeniul Peles la volanul unui superbe masini de colectie - un Volvo 224 GL, fabricat in anul 1976. "Regele a tinut-o 30 de ani si eu cinci. Si eu peste 25 de ani o sa o transfer catre Nicolae", spune el.

Parada de eleganta s-a desfasurat chiar in fata castelului Peles, sub privirile atente ale juriului, condus de Calin Popescu Tariceanu. Politicianul are o adevarata pasiune pentru masini si venit cu un Mercedes Benz 280 SL din 1968. "Masina are o istorie interesanta pentru ca a apartinut familiei dirijorului Sergiu Celebidache care este de origine romana si masina iata a ajuns în Romania", afirma Tariceanu.

Multi turisti au renuntat la vizita in castel, pentru a putea admira modele celebre precum Jaguar S type, Cadilac Deville, Ford Mustang Fastback, Ferrari Dino 246 GT sau Porsche 911 T.

"Este o masina de colectie. Este un Ferrari Dino 240 GT, facuta in circa 3.000 de exemplare. Este cea mai frumoasa realizare Ferrari"
, arata Horia Popescu, proprietarul unei masini de epoca.

Masinile adunate la Peles au fost fabricate intre anii 1930 si 1975. Frumoasele doamne ale epocilor apuse vor defila prin centrul orasului Sinaia, pentru a putea fi admirate si fotografiate de admiratori.