Potrivit unor surse din piata de retail citate de Mediafax, Carrefour si Billa au fost interesate de preluarea magazinelor G'market, dar s-au retras din negocieri. 

Cu cele trei magazine din Bucuresti si unul la Iasi, G'market are o suprafata neta de vanzare de peste 7.000 de metri patrati si a avut in 2009 o cifra de afaceri de 24 milioane de euro. 

Magazinele sunt detinute de firma Gimrom Holding al carei actionar majoritar este Anchor Group, administratorul centrelor comerciale Bucuresti Mall si Plaza Romania din Capitala, membru al grupul turc Fiba. 

Mega Image a anuntat ca investeste in acest an circa 50 de milioane de euro in deschiderea a unui depozit si a 23 de magazine, expansiunea retelei vizand in principal deschiderea de supermarketuri Mega Image, majoritatea in Bucuresti si la periferia Capitalei. 

Reteaua Mega Image, prezenta in Romania din 1995, cuprinde 72 de magazine, dintre care 12 Red Market si doua Shop&Go si activeaza in Bucuresti (inclusiv Ilfov), Ploiesti, Constanta, Brasov si Dambovita. 

Delhaize Group a obtinut in 2010 venituri de 20,8 miliarde de euro, in crestere cu 4,6% fata de 2009.