Daca alegeti o rochie din colectia de anul trecut, cu un croi simplu din voal si fara prea multe aplicatii, nu cheltuiti mai mult de 800 de lei. 

Exista insa si domnisoare care nu fac rabat de la originalitatea rochiei si nici de la tendintele din 2010. Asa ca aleg o rochie din matase naturala, cu aplicatii de cristale Swarovski si dantela frantuzeasca. Dar o astfel de rochie depaseste 1.000 de euro.

Si domnii au nevoie de un costum, asa ca ne orientam catre unul ieftin, la 600 de lei. Mai adaugam 400 de lei pentru pantofii mirilor si am terminat cu tinuta.

Daca nu vreti sa va bateti capul cu amenajarile, atunci apelati la designeri. Si aici diferentele de pret sunt enorme, in functie de pretentiile mirilor. Presupunem ca aveti 100 de invitati si apelati la o firma. Specialistii va pot amenaja sala cu doar 2.000 de lei, bani la care mai adaugati cam 16.000 pentru restaurant, mancare, bautura si muzica. Preturile pot ajunge insa si pana la 50.000 de euro.

In cazul bijuteriilor, 700 de lei costa cel mai ieftin set de verighete, din colectia de anul trecut. Cele din colectia noua ajung si la 5.000 de lei. Inca 200 de lei costa colierul, cerceii si bratara miresei.

Tragem linie si aflam ca o nunta minimalista ne costa putin peste 20.000 de lei.