Pachetul ei salarial va include 5,4 milioane de dolari pentru a doua jumatate a acestui an si cate 20 de milioane pe an pentru restul perioadei. De asemenea, bonusuri. Unele sunt legate de obiective de performanta, se arata intr-un document transmis bursei din SUA. 

Scopul principal al lui Mayer este sa reuseasca o revitalizare a operatiunilor grupului. Cel putin asta isi doreste Yahoo. Mai ales dezvoltarea serviciilor web inovative.

Predecesorii actualului director, Scott Thompson si Carol Bartz, au primit pachete salariale in valoare de 27 milioane de dolari, respectiv 44,6 milioane de dolari. Ambii au parasit insa Yahoo inaintea expirarii contractului. Thompson a demisionat dupa cinci luni, iar Bartz a fost concediata in 2011 dupa doi ani si jumatate la conducerea grupului. 

Pachetul salarial al noului sef al grupului include actiuni restrictionate evaluate la 14 milioane de dolari, care ar trebui sa asigure "compensatii partiale" pentru Mayer, dupa ce a renuntat la unele beneficii de la Google. In plus, Mayer ar putea primi si bonusuri de loialitate in valoare 15 milioane de dolari pe parcursul celor cinci ani. 

Profitului net al Yahoo! in trimestrul al doilea a scazut cu 4%, la 227 milioane de dolari. Veniturile au coborat cu 1%, la 1,22 miliarde de dolari.