Editorul revistei londoneze Royalty Monthly, Marco Houston, si Printul Paul de Romania se cunosc de ani buni insa prietenia lor s-a stricat. Iremediabil!

La cateva zile dupa ce a cerut Tribunalului Bucuresti sa ii permita sa il execute silit pe print, de la care pretinde 1.788,488 de lire sterline plus o dobanda de opt procente anual, Houston trimite in Romania o scrisoare deschisa. Se declara extrem de ingrijorat.

DI. Houston este extrem de ingrijorat de faptul ca Printul Paul si Printesa Lia pot incerca sa ascunda sau sa instraineze bunurile pe care le detin, motiv pentru care acesta le solicita ca, potrivit hotararii instantei engleze sa achite de indata suma indicata in hotarare si sa arate de indata bunurile pe care le detin”, se arata in scrisoarea deschisa.

Jurnalistul britanic mai sustine ca el nu are niciun fel de datorie la print, asa cum a informat biroul de presa al acestuia.

Printul Paul scoate insa la lumina un document din care ar rezulta contrariul.

A fost dragut si ne-a pus in Royalty Magazine de mai multe ori si m-am simtit ca trebuie sa fac ceva ca sa il ajut. Dar le-am spus ca ii ajut, dar trebuie sa dea garantie casa”, explica printul Paul.

Printul Paul de Romania sustine ca nu este ingrijorat ca si-ar putea pierde din proprietati, asa cum isi doreste englezul. Decizia apartine insa Tribunalului Bucuresti.