"In momentul de fata, puterea judecatoreasca nu are niciun fel de raspundere, chiar pentru erori. Va dau exemplu la ceea ce ni se intampla la CEDO, unde Romania pierde proces dupa proces, datorita judecatii strambe, incorecte sau a lipsei de judecata intr-un timp rezonabil a plangerilor cetatenilor", a declarat Traian Basescu.

"Statul roman nu poate accepta la nesfarsit sa tot plateasca ori incompetenta, ori coruptia judecatorilor, care iau casa lui nea Ion, i-o dau lui Gigel pentru ca Gigel a fost mai iute de picior si s-a dus la judecator cu o atentie deosebita, sa-i dea o casa care nu-i apartine. Este timpul ca aceasta putere sa fie responsabilizata, pentru ca puterea executiva plateste, e fluierata peste tot cand greseşte. Puterea legislativa, parlamentarii, platesc ori de cate ori fac greseli, nu mai sunt alesi. Si procurorii trebuie sa aiba raspundere", a adaugat seful statului.

Vezi ce a mai declarat Traian Basescu despre "prea multi oameni dusi la arestare, dupa care nu s-a mai intamplat nimic" pe www.mediafax.ro.

Citeste si :

Chilipiruri de la Fisc: apartamente, masini, haine, alimente. Unde le gasesti si cat costa. VIDEO 

S-a lansat prima statie de alimentare a automobilelor electrice din Romania! Vezi cat costa un "plin de curent". FOTO