"Am sperat, cum e si normal, sa castig acest premiu, dar nu mi-am inchipuit niciodata ca visul ar putea sa se transforme in realitate", a marturisit castigatorul.

Norocul i s-a aratat treptat fericitului castigator. A continuat sa-si mareasca premiile pret de o jumatate de ora, timp in care nu reusea sa-si revina din soc.

"In momentul in care am castigat vreo jumatate de ora, am fost complet blocat, nu credeam ca mi se intampla cu adevarat”, a povestit barbatul.

Cu o zi inainte sa joace, gamerul rugase un prieten sa puna un pariu pentru el. Acesta din urma nu a mai ajuns insa la agentie, pentru a-l depune.

„Daca o facea, as fi castigat in jur de 800.000 de lei. Se pare ca norocul nu m-a ocolit totusi”, spune barbatul.

Ce va face cu banii

Astfel, a reusit sa incaseze peste 930.000 de lei, devansand castigul anterior de aproximativ 346.000 de lei, obtinut de un alt bucurestean, in noiembrie anul trecut, conform datelor furnizate de reprezentantii Stanleybet pentru incont.ro

Cu banii castigati, jucatorul vrea sa-si construiasca o casa: „Acum sunt foarte fericit si, impreuna cu sotia mea, ne gandim sa ne construim o casa, undeva departe de agitatia din oras."

Mega Jackpot, unul dintre cele mai populare jocuri slot machine din Romania

Bazat pe tema binecunoscutului film de aventuri King Kong si lansat in septembrie 2010, Mega Jackpot ofera jucatorilor un sistem de jackpot progresiv in retea. Suma de pornire a premiului este de 200.000 de lei, iar fiecare aparat jucat contribuie la cresterea acestuia.

In agentiile Stanleybet, clientii au posibilitatea de a obtine castiguri atractive, atat la pariuri, unde suntem detasat campioni ai cotelor, cat si la aparatele de joc, prin sistemul unic de jackpot”, a declarat Mario Deaconescu, director executiv al Stanleybet.

Ne bucuram ca avem ocazia sa marcam un moment deosebit in istoria jocurilor de noroc din Romania si sa oferim cel mai mare premiu acordat vreodata la aparatele tip slot machine”, a spus Florian Niculae, directorul general al Westgate Romania.
 
In prezent, 160 de aparate din 141 de agentii Stanleybet din 39 de orase ale tarii sunt conectate la sistemul care i-a adus bucuresteanului marele premiu. Insa popularitatea sistemului in randul jucatorilor i-a determinat pe managerii business-ului sa-l extinda pana la sfarsitul lui 2011, pe 200 de aparate in peste 170 de agentii Stanleybet.

Mega Jackpot este marca inregistrata Westgate Romania. Compania a dezvoltat un parteneriat solid cu Stanleybet, un jucator in domeniul pariurilor sportive si non-sportive.

In prezent, la nivel national exista peste 800 de aparate de tip slot-machine in mai mult de 300 de agentii Stanleybet din tara.

Citeste si:

"Ai carte, ai parte" nu se aplica in cazul americanilor. 5 dintre cei mai bogati CEO nu au diploma de facultate FOTO

De la un salon de bingo, la cele mai luxoase cazinouri din Las Vegas. 10 pasi care l-au facut pe Steve Wynn miliardar