Supranumit "Omul de gheata", cel aflat in top trei mondial, Daniel Negreanu, este un tanar obisnuit care nu iese in evidenta. Dar care are in cont nu mai putin de 12 milioane de dolari, bani realizati de pe urma jocului de carti.

Pokerul american este specialitatea lui si la numai 26 de ani a pierdut deja sirul turneelor pe care le-a castigat peste tot in lume.

Parintii au plecat din Romania inainte de Revolutie, iar Daniel s-a nascut in Canada. Si totusi, se simte aici ca acasa.

"Sunt impresionat... cand eram mic nu am stiut ca Roamnia este asa frumoasa. Capitala este la fel ca Las Vegas pentru mine", spune Daniel Negreanu.

Daniel este la Bucuresti pentru ca participa la un turneu cu un premiu de 50.000 de euro. O noua ocazie sa-si puna in aplicare tehnicile care i-au adus castigul la masa de poker.

"In primul rand ma uit la vestimentatia concurentului, daca are mainile murdare, daca are lanturi si apoi ma uit cum joaca carti, ce face cu mainile. Toti cei care au ochelari cred ca nu pot fi cititi si sunt mai relaxati, dar nu conteaza daca au ochelari pentru ca eu ma uit la altceva", a povestit Daniel despre tactica sa de joc.

Cel mai mare castig a fost de 1.800.000 de dolari, iar banii i-a depus la banca. La fel a facut cu toate sumele stranse. Mai putin cu primii bani castigati.

Pentru Daniel lucrurile sunt simple. Stie cine e, stie de unde a plecat, stie incotro se indreapta.

"Nu sunt extraordinar, joc poker, joc bine si asa am facut bani", a incheiat Daniel Negreanu.