Margot Kidder este actrita care a jucat rolul lui Lois Lane in filmul Superman. S-a luptat cu depresia, apoi cu schizofrenia si a ajuns sa traiasca in cutii de carton si din mila oamenilor din Los Angeles. In 1996 a ajuns de nerecunoscut, nu mai avea par pe cap, iar dintii din fata ii lipseau. Astazi, actrita traieste in Montana si este bunica. 

“Sugar Ray” Williams a fost din 1970 pana in 1985 capitanul echipei de baschet New York Knicks si a jucat in finala NBA pentru Boston Celtics. In 2010 insa, baschetbalistul a fost gasit locuind pe bancheta din spate a masinii sale, in Pompano Beach, Florida. Intr-un interviu acordat publicatiei Globe, Williams a declarat ca NBA ar trebui sa aiba mai multa grija de jucatorii retrasi care au nevoie de ajutor.

Cand am jucat in NBA, mereu mi se se spunea sa fiu loial echipei, dar unde este aceasta loialitate si compasiune pentru fostii jucatori care acum intampina probleme? Noi am deschis usile pentru jucatorii de azi care au salarii colosale.”

Iran “The Blade” Barkley. 5 milioane de dolari i-au intrat in conturi de-a lungul carierei sale de boxer, intre anii 1980 si 1990. A pierdut insa tot si a fost nevoit sa se mute cu nepoata sa in Bronx. Dupa ce aceasta l-a dat afara, fostul sportiv a ajuns sa doarma in vagoane de metrou.

Natasha Lyonne. Dupa cateva arestari si spitalizari, actrita cunoscuta din filme ca “American Pie”, “But I’m a Cheerleader” si “Slums of Beverly Hills" a ajuns sa traiasca pe strazi. In anii 90,a avut o cariera stralucita la Hollywood insa zilele bune au luat sfarsit odata arestarea pentru conducere sub influenta alcoolului in 2001 si pentru hartuire si deranjarea linistii publice in 2004. In 2005, Lyonne a ajuns la spital, in stare grava. Avea hepatita C, iar un plaman ii cedase. A ajuns sa locuiasca in casa unui prieten, insa pentru ca nu se intelegeau a ajuns sa locuiasca alaturi de oamenii strazii. De atunci, actrita a incercat sa-si redreseze cariera. A obtinut roluri mici in filme pentru televiziune, dar si in teatru.

Houston McTear a fost declarat cel mai rapid om din lume, a stabilit recordul pentru un sprint de 91 de metri in 9 secunde, cand era inca in liceu si s-a calificat de doua ori la Jocurile Olimpice. Si-a incercat apoi norocul in box, fiind antrenat de Muhammad Ali si Harold Smith. Cand clubul a fost inchis, Houston a avut o cadere. A ajuns sa consume droguri si sa doarma timp de trei ani pe plaja din Santa Monica. A fost salvat de o batrana. Apoi, in 1993 s-a casatorit cu Linda Haglund, o atleta suedeza.

Danny Bonaduce a avut success pe vremea cand era copil, datorita serialului TV The Partridge Family, insa cand a devenit adult alcoolul si drogurile i-au distrus viata. A ajuns sa traiasca in masina, in spatele unui teatru din Hollywood. A reusit, dupa mult timp, sa-si invinga demonii, iar acum este DJ la un post de radio din Philadelphia.

Brett Butler, o actrita nominalizata la Globul de Aur, a trecut de la celebritate direct la adapostul pentru saraci, dupa ce a pierdut lupta cu drogurile. Dupa ce serialul care a facut-o vedeta, Grace Under Fire, a fost anulat, s-a mutat intr-o ferma din Georgia, apoi, ramanand fara bani, a ajuns pe strazi. In prezent, actrita incearca sa revina in lumina reflectoarelor, incercand sa realizeze un serial TV.

Willie Aames castiga mai mult de un million de dolari pe an, pe vremea cand era starul serialelor TV “Charles In Charge” si “Eight Is Enough”. Insa soarta nu a fost blanda cu el si pe langa faptul ca si-a risipit toata averea, acesta si-a pierdut si sotia si copilul. Intr-un interviu acordat Entertainment Tonight, Aames a spus ca dupa ce a ramas lefter a dormit pe la prieteni, prin parcuri si parcari. Astazi a renuntat complet la actorie si se pregateste sa devina analist financiar.

Rocky Lockridge, de dpua ori campion mondial la box, traieste de un deceniu pe strazi. Boxerul a recunoscut intr-un interviu acordat The Star-Ledger ca de 20 de ani este dependent de droguri si ca dupa fiecare meci de box castigat obisnuia sa petreaca doua saptamani consumand excesiv cocaina si alcool. Lockridge este acum de nerecunoscut, corpul sau fiind deformat din cauza unui atac cerebral pe care l-a avut acum trei ani.