Artista canadiana a obtinut veniturile de peste 50 de milioane de dolari in perioada mai 2011 - mai 2012, cu ajutorul turneelor pe care le-a intreprins in America de Nord, Australia si Asia, unde a sustinut 111 concerte in perioada mentionata. 

Fiecare dintre cele trei albume ale ei s-au vandut in peste 4 milioane de exemplare. La incasari se aduna si banii din reclamele pentru o linie de cosmetice.

Idolul adolescentilor, Justin Bieber, o urmeaza in clasamentul celor mai bine platite vedete sub 30 de ani. Din mai anul trecut si pana acum, cantaretul canadian a castigat 55 de milioane de dolari, ajutat si de investitii inspirate in mai multe companii de IT.

Frumoasa din Barbados, Rihanna, are si ea cu ce sa se laude. Cele 85 de concerte din ultimul turneu si albumul de succes Talk That Talk i-au sporit averea cu 53 de milioane.

O urmeaza rivala din topuri, Lady Gaga. Artista a cazut din varful clasamentului, unde se situa anul trecut, pentru ca incasarile i s-au diminuat cu aproape 50%, pana la 52 de milioane. Pe 5 se afla Katy Perry cu 45 de milioane de dolari.

Adele, castigatoarea a sase premii Grammy pentru albumul "21",  a ajuns pe locul 6. Cele 17 milioane de copii vandute i-au adus 35 de milioane de dolari.

Pozitiile urmatoare din Top 10 sunt ocupate de actrita Kristen Stewart (34,5 milioane de dolari), rapperul Lil Wayne (27 milioane de dolari) si actorii Taylor Lautner (26,5 milioane de dolari) si Robert Pattinson (26,5 milioane de dolari). 

Pentru a alcatui acest top, editorii revistei Forbes au tinut cont de vanzarile de albume si de incasarile obtinute din concerte, rolurile din cinematografie si publicitate. Editorii de la Forbes au obtinut o serie de informatii si din discutiile purtate cu agentii vedetelor si cu alte persoane din showbiz.