Pana la inmormantarea programata miercuri, proprietatile lui Naghi sunt pazite cu strajnicie de agenti de securitate. La funeralii nu va participa vaduva, trimisa de urgenta la Viena, probabil ca sa stea o vreme departe de speculatiile din tara.

La marginea orasului Calarasi troneaza ferma omului de afaceri George Naghi. Acolo a fost depus trupul neinsufletit iar apropiatii nu contenesc sa ii aduca un ultim omagiu. Cel care a asistat la accidentul nautic si a sarit primul sa ajute victimele este inca marcat de toata povestea.

In absenta sotiei milionarului, de funeralii se va ocupa fiica acesteia, pe care Naghi a adoptat-o cu acte. Ordinele Ginei Naghi sunt clare: nimeni nu intra pe proprietate daca nu vrea sa fie impuscat. Ea este cea despre care se spune ca a coordonat cu o mana forte afacerea Aldis si a castigat un loc special nu doar in sufletul milionarului.

Aldis a inregistrat in 2009, o cifra de afaceri de 69 de milioane de euro, cu un profit brut de 780.000 de euro.

Chiar si asa Doru Naghi unicul copil milionarului a trecut si azi pe la catafalcul parintelui sau. Apropiatii omului de afaceri spun ca dupa al doilea divort George Naghi i-a lasat mamei singurului sau fiu acest magazin ca sa aiba din ce sa traiasca. La doua zile de la teribilul accident fosta sotie spune doar atat " despre morti numai de bine."

George Naghi a avut o viata sentimentala tumultoasa. Cei din anturaj confirma ca ii placeau teribil femeile, tocmai de aceea s-a si casatorit de trei ori. In schimb, cand venea vorba de business devenea cat se poate de serios.

George Naghi va fi ingropat intr-un cimitir din Calarasi. In locul in care s-a petrecut tragedia fostii angajati se pregatesc sa ridice o cruce. Miedrcuri in oras va fi zi de doliu.