Nu sunt putini cei care se intreaba cum traiesc acesti oameni si cum isi cheltuiesc banii. Un documentar difuzat de ABC Australia, numit "Dinastia Ka-Ching", elucideaza fix acest mister. 

Cele mai surprinzatoare aspecte din lumea decadenta si intreprinzatoare a celor mai bogati oameni din China. 

- Ferrari. Maserati. Lamborghini. In fata Clubulului Masinilor Sport din Beijing sunt parcate de obicei autoturisme de 600.000 de dolari. 

- pentru a fi un membru al clubului, trebuie sa ai cel putin un Porsche 911. 

- chinezii stiu sa faca bani, insa cel mai mult le place sa-i etaleze 

- in China s-a format prima generatie care nu stie ce inseamna cuvantul saracie. Parintii acestor adolescenti sunt relativ tineri

- miliardarul chinez tipic este un barbat de 51 de ani, care locuieste in Beijing, in timp ce milionarul are 41 de ani si traieste in Shanghai, potrivit raportului HuRun. 

- reteta de a face bani, care nu a dat gres pana acum: imobiliarele 

- hotelurile turn pare sa fi incoltit din nimic. In provincia Hunan, chinezii au nevoie de numai 14 zile pentru a construi o singura cladire. Din otel.  

- este o moda printre bogatii Chinei sa-si constriasca replici ale castelelor din Franta. Si de obicei, designeri sunt sotiile acestora. Iar asta nu e nimic. Au aparut deja piramidele uriase din aur. 

- desi ajung pana la nori, cladirile din China sunt considerate mici acum. Miliardarii promit sa le faca si mai mari.

- in barurile frecventate de cei care nu au notiunea banului, o bautura costa cat salariul unui muncitor intr-o fabrica. 

- marii designeri din China se inghesuie sa construiasca cele mai luxoase palate ale „placerii”, ca nicaieri in lume, pentru ca oamenii cu bani sa aiba unde sa se relaxeze 

- milionarii chinezi sunt tristi si considera ca fac parte din clasa de mijloc.

- vanzarile de avioane private au crescut de cinci ori din 2008 si pana in 2011, potrivit lui Jean-Michel Iacov, vice presedinte senior al Dassault