La munte se anunta lapovita, dar in sud si est apare soarele. Ceata mai poate aparea in zonele joase, vantul va fi mai activ pe la munte, iar temperaturile maxime vor fi cuprinse, in general, intre 2 si 12 grade.

In Dobrogea, vineri va fi placut si insorit, dar vantul devine din ce in ce mai nervos.

Sudul Moldovei si nordul Munteniei vor avea vreme destul de buna si suficient de calda.

In Bucovina si in nordul Moldovei, temperaturile cresc, dar creste si numarul norilor. Precipitatiile pot sa apara din a doua parte a zilei. Intai ploi si lapovita, iar pe inserat chiar ninsori.

Se incalzeste si in Transilvania nordica si prin Maramures, dar vor fi si ceva precipitatii.

In vestul tarii, vremea va fi schimbatoare. Nu lipsesc momentele insorite, dar nici stropii de ploaie.

Centrul Romaniei va avea cer variabil, vant din ce in ce mai nervos si poate ceva precipitatii in a doua parte a zilei. In sud-vest, temperaturile raman peste mediile perioadei, iar vineri se vor inregistra intre 10 si 12 grade.

Vremea va fi frumoasa in sudul Romaniei, unde maximele ajung la un nivel similar cu cel de joi, iar precipitatiile sunt excluse.

In Bucuresti se anunta, de asemenea, vreme frumoasa. Norii vor fi rari, soarele generos si maxima apropiata de cea de joi. La amiaza vom avea intre 8 si 10 grade Celsius in functie de zona in care ne aflam: mai cald in centru, mai frig la periferie.

La munte reapar precipitatiile si vor predomina ninsorile, vineri seara. Acestea sunt posibile mai ales in Muntii Apuseni si in Carpatii Orientali. Vantul va sufla tare si va viscoli zapada, dar, peste zi, temperaturile vor creste usor.

Sambata apar precipitatiile mixte in nord, in centru si in est si ninsorile la munte.

Duminica va ninge in sud-vest si la munte, iar luni vor predomina ninsorile in sud si in vest.

Temperaturile scad sambata in jumatatea nordica, dar cresc in cea sudica, dupa care duminica se raceste peste tot. Luni, la amiaza, vom avea intre minus 2 si plus 7 grade Celsius.