Banca nu ofera insa nici o reducere a soldului, asa cum a procedat Banca Transilvania pentru clientii preluati de la Volksbank.

"Exista un interes crescut din partea clientilor pentru propunerile de conversie a creditelor, iar noua oferta Bancpost vine in intampinarea acestor asteptari", a declarat Andreea Mincu, director executiv in Bancpost. 

Conversia se va realiza la cursul de schimb al bancii de la momentul realizarii acesteia si nu presupune niciun comision de administrare credit si analiza din partea bancii.

Clientii Bancpost cu credite in franci elvetieni garantate cu ipoteca vor fi invitati in unitatile bancii pentru prezentarea noii oferte.

De la inceputul anului, Bancpost a acordat o reducere cu 0,8 puncte procentuale a dobanzii pentru intreg portofoliul, valabila pana la urmatoarea data de revizuire a dobanzii specificata contractual. Pentru clientii care au intampinat dificultati in achitarea obligatiilor, a fost aplicat un discount aditional, personalizat. 

Bancpost este prezenta de 24 de ani pe piata locala si detine o retea de 148 de unitati si sapte centre de afaceri. Are portofoliu de aproximativ un milion de clienti corporativi, de retail si institutionali. Este totodata unul dintre liderii pietei locale de carduri si a dezvoltat retele extinse de peste 553 ATM-uri, 7.438 POS-uri si 192 APS-uri.

Bancpost este partener exclusiv American Express pentru emiterea si acceptarea la plata a cardurilor de credit, dar si reprezentant VISA si MasterCard.