Traficul va fi restrictionat pe Soseaua Kiseleff (pe banda I, precum si pe axa centrala) intre Piata Presei Libere si Piata Arcului de Triumf, iar intre orele 9.00 si 14.00, pe Soseaua Kiseleff intre Piata Presei Libere si Piata Victoriei, pe Strada Alex. Constantinescu intre Piata Arcului de Triumf si Bulevardul Marasti, pe Bulevardul Maresal Averescu intre Piata Arcului de Triumf si Bulevardul Marasti, pe Bulevardul Constantin Prezan intre Piata Arcului de Triumf si Piata Charles de Gaulle.

Din aceasta cauza, intre orele 5.00 si 14.00, mai multe mijloace de transport RATB vor circula la indicatia agentilor de la Brigada de Politie Rutiera pe trasee modificate.

Linia 131 va functiona pe traseul de baza intre Piata Romana si Piata Charles de Gaulle, apoi pe un traseu modificat prin Bulevardul Aviatorilor, Strada Nicolae Caramfil, Bulevardul Aerogarii, Soseaua Bucuresti - Ploiesti, pana la terminalul Complex Comercial Baneasa.

Linia 205 va functiona pe traseul de baza intre Gara de Nord si intersectia Bulevardului Ion Mihalache cu strada Al. Constantinescu, apoi pe un traseu modificat prin Bulevardul Ion Mihalache, Bulevardul Bucurestii Noi, strada Jiului, Pasajul Poligrafiei, strada Baiculesti, strada Straulesti, Bulevardul Ion Ionescu de la Brad, Bulevardul Gheoghe Ionescu Sisesti, apoi traseul de baza.

Linia 261 va functiona pe traseul actual intre Complex Comercial Baneasa si intersectia Soseaua Gh. Ionescu Sisesti cu Bulevardul Ion Ionescu de la Brad, apoi pe un traseu modificat pe Bulevardul Ion Ionescu de la Brad, Soseaua Straulesti, strada Baiculesti, strada Jiului, Bulevardul Gloriei, pana la terminalul Cartier Damaroaia.

Linia 282 va functiona pe traseul de baza intre Gara de Nord si intersectia Soseaua Alex. Ioan Cuza si Soseaua N. Titulescu, apoi pe un traseu modificat pe Soseaua N. Titulescu, Bulevardul Iancu de Hunedoara, Calea Dorobantilor, Piata Dorobantilor, Strada Av. Radu Beller, apoi traseul de baza.

Liniile 330 si 335 vor functiona pe traseele de baza intre Barajul Dunarii si Piata Charles de Gaulle, apoi pe un traseu modificat pe Bulevardul Aviatorilor, strada Nicolae Caramfil, Bulevardul Aerogarii, Soseaua Bucuresti - Ploiesti, pana la terminalul Complex Comercial Baneasa.

Linia 331 va functiona pe traseul de baza intre Piata Romana si Piata Charles de Gaulle, apoi pe un traseu modificat pe Bulevardul Aviatorilor, Piata Victoriei, Bulevardul Ion Mihalache, Bulevardul Bucurestii Noi, Bulevardul Gloriei, pana la terminalul Cartier Damaroaia.

Liniile 148, 149 vor functiona pe un traseu modificat de la Pasajul Poligrafiei prin strada Jiului, Bulevradul Gloriei pana la terminalul Cartier Damaroaia.

Liniile 304 si 449 vor functiona pe un traseu modificat de la intersectia Soselei Bucuresti-Ploiesti cu Bulevardul Ion Ionescu de la Brad, prin Bulevardul Ion Ionescu de la Brad, soseaua Straulesti, strada Baiculesti, strada Jiului, Bulevardul Gloriei pana la terminalul Cartier Damaroaia.

Linia 780 va functiona pe traseul de baza intre terminalul Fluviului si intersectia strazii Clabucet cu Bulevardul Ion Mihalache, apoi pe un traseu modificat pe Bulevardul Ion Mihalache, Bulevardul Bucurestii Noi, Bulevardul Gloriei, strada Coralilor, Soseaua Straulesti, Bulevardul Ion Ionescu de la Brad, Soseaua Bucuresti-Ploiesti, Aeroportul Otopeni.

Linia 783 va functiona pe traseul de baza intre Piata Unirii si Piata Victoriei, apoi pe un traseu modificat prin Bulevardul Aviatorilor, strada N. Caramfil, Bulevardul Aerogarii, Soseaua Bucuresti-Ploiesti, Aeroportul Otopeni.