160 de angajati lucreaza in zona de productie si in departamentul de vanzari. Suprafata fabricii este de 2.000 mp, iar capacitate anuala de productie, de 4.000.000 de unitati, care cuprinde suplimente alimentare si ceaiuri.

"Ne bucuram sa livram romanilor o gama larga de produse, la preturi accesibile, avand peste patru milioane de consumatori anual. Extinderea centrului de productie a fost o etapa necesara in dezvoltarea brandului Alevia. Este important sa investim in tehnologii de fabricatie performante, pentru a crea produse eficiente, bazandu-ne doar pe ingrediente de inalta calitate, optim dozate si prelucrate. Suntem foarte exigenti in alegerea furnizorilor de materie prima, lucram cu cei mai buni. Pentru viitor, ne dorim sa exportam produsele in tari din Balcani si nu numai", spune doctorul Florin Mitocaru, directorul general al Alevia.

In prezent, Alevia produce 120 de tipuri de suplimente nutritive si 50 de sortimente de ceaiuri, disponibile in peste 4.000 de farmacii si magazine din Romania.

Compania romaneasca vinde lunar 180.000 de cutii de suplimente alimentare si 150.000 de cutii de ceaiuri.