Directorul general al Farmec, Mircea Turdean, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, ca pentru acest an compania estimeaza o crestere a cifrei de afaceri cu 10% fata de 2012.

"Am avut anul trecut rezultate foarte frumoase. Am inregistrat o cifra de afaceri de peste 121 de milioane de lei, in crestere cu peste 10 la suta fata de 2011. Zece la suta din cifra de afaceri provine din export. Pentru 2013 ne dorim o cifra de afaceri cu peste 10 la suta fata de 2012. Secretul acestui succes consta in investitii constante in oameni, punem accent pe legatura dintre oameni si calitatea lor. Investim in programe de formare si dezvoltare a personalului si punem accent pe cercetare, pe inovatia permanenta, pe partea de laboratoare si marketing”, a spus Turdean, citat de Mediafax.

Acesta a adaugat ca, din calculele companiei, Farmec este lider pe cota de piata privind ingrijirea fetei, curatarea fetei, tratament pentru par.

"Pentru 2013 punem accent pe inovatie, vrem sa ne dezvoltam puternic pe export. In cinci ani as fi multumit sa avem 50 la suta din productie la export. Suntem prezenti cu produse in 45 de tari, printre care Ungaria, Polonia, Ucraina, Japonia, Coreea de Sud, Emiratele Arabe, Kuweit”, a spus managerul general al Farmec.

Farmec Cluj-Napoca numara aproximativ 600 de angajati. Farmec este cel mai mare producator roman de cosmetice. Din iunie 2008, detine drepturile integrale de utilizare a marcii Gerovital.