Octavian Iacob are o experinta de peste 14 ani in distributie, din care sapte in distributia de medicamente. 

In perioada 1999-2000 a detinut pozitia de marketing manager in cadrul American Home Products Group, pentru ca in perioada 2000-2002 sa detina aceeasi pozitie la BASF Romania, iar din 2002 pana in 2007 sa ocupe functia de sef Marketing & Business Development in cadrul Syngenta Agro Romania, cel mai mare producator de pesticide din lume. 

Din 2007, Iacob a intrat in industria farmaceutica, unde a detinut, pana in 2001, pozitia de director executiv si administrator al Farmexpert, cel de-al doilea mare distribuitor de medicamente din Romania. 

Ulterior, el s-a mutat pe o pozitie similara in cadrul altui distribuitor de medicamente, ADM Farm, de unde a plecat anul trecut. 

Andreea Pirvu este absolventa a Academiei de Studii Economice Bucuresti, specializarea afaceri internationale, absolvind in 2007 ca sefa de promotie MBA-ul romano-canadian al Universitatii Ottawa in dubla specializare marketing si finante. 

In ultimii sapte ani, Pirvu a detinut pozitia de director la Advent International, cel mai mare fond de investitii de capital din Romania, gestionand un buget de investitii peste 1 miliard de euro si proiecte de finantare, dezvoltare si eficientizare pentru reteaua de clinici Regina Maria, pentru Labormed Pharma sau liderul pietei de vopseluri, Deutek. 

In urma cu o saptamana conducerea operationala a firmelor din grupul Polisano a fost preluata de avocatul Remus Borza, apropiat doctorului Ilie Vonica, fondatorul grupului, care s-a sinucis in urma cu doua luni. 

Ilie Vonica si sotia sa, Ioana Vonica, au fost audiati in mai la Politia Capitalei, iar ulterior sotia omului de afaceri a fost arestata in dosarul retetelor false. De asemenea, procurorii au dispus instituirea sechestrului asigurator asupra bunurilor detinute de Ioana Vonica. 

Ilie Vonica s-a aruncat de pe acoperisul locuintei sale, de la o inaltime de circa opt metri, si a murit la una din clinicile sale din Sibiu, unde a ajuns in stare foarte grava. 

La o luna dupa moartea lui Vonica, Tribunalul Bucuresti a decis ca sotia acestuia sa fie cercetata in stare de arest la domiciliu. 

Grupul de firme Polisano, cu activitati in productia si distributia de medicamente, servicii medicale integrate prestate prin intermediul retelei proprii de clinici si spitale, a avut in anul 2013 o cifra de afaceri de peste 400 de milioane euro, numarand 2000 de salariati. 

Remus Borza coordoneaza Societatea Civila Profesionala de Avocati "Borza si Asociatii", membra a grupului Borza si Asociatii, alaturi de firma de insolventa Euro Insol SPRL.