“In paralel cu aceasta lansare s-a eliberat o parte din spitalul MedLife Brasov, care va cuprinde o noua sectie spitaliceasca cu paturi, constructia fiind in ideea eficientizarii prin adaugarea de servicii spitalicesti pe langa costurile fixe deja existente. Acoperim o gama larga de interventii chirurgicale, iar datorita tehnologiei din dotare si a echipei medicale, reusim sa gestionam din ce in ce mai multe interventii de complexitate medie si crescuta. De aceea, investitiile pe care le avem in desfasurare reprezinta un pas firesc in dezvoltarea noastra pe segmentul spitalicesc”, a declarat Mihai Marcu, presedinte si CEO MedLife.

Potrivit acestuia, noua hyperclinica MedLife Brasov ofera brasovenilor investigatii si tratamente pentru 32 de specialitati, printre care ortopedie, chirurgie generala, chirurgie plastica, chirurgie pediatrica, ginecologie, cardiologie, diabet, endocrinologie, reumatologie, neurologie si ORL.

Noua unitate cuprinde 21 cabinete medicale destinate consultatiilor si investigatiilor clinice si paraclinice, trei sali de tratament si doua cabinete de explorari functionale. Echipa medicala este formata din 95 de medici si personal de suport.

Laboratorul, cea de-a patra unitate din portofoliul MedLife Brasov, este structurat pe patru departamente (biochimie, hematologie, imunologie si microbiologie) si este dotat cu aparatura de ultima generatie.

MedLife este unul dintre cei mai mari furnizori de servicii private de sanatate din Romania si opereaza o retea de clinici, o retea de laboratoare medicale, spitale generale si specializate si ofera clientilor Pachete de Preventie in Sanatate. Lantul de clinici private s-a listat la la bursa, la finele anului trecut.