”Clinicile Dentare Dr.Leahu anunţă deschiderea primei clinici în afara ţării, la Londra. Implant Expert Liverpool Street urmează standardul de servicii al reţelei care cuprinde toate specializările, precum şi imagistică şi chirurgie. Investiţia realizată până în prezent pentru one-stop-shop-ul de la Londra a fost de 400.000 lire sterline şi a fost susţinută din suma atrasă în urma emisiunii de obligaţiuni pe Sistemul Multilateral de Tranzacţionare al Bursei de Valori Bucureşti”, informează compania.

Amenajarea a durat patru luni, iar noua clinică are patru cabinete complet echipate şi un centru de radiologie cu aparat 3D. Echipa locală numără 12 persoane, dintre care 6 medici şi 3 asistente.

Principalele linii de servicii vor fi: implanturi dentare, dinţi ficşi într-o zi, estetică dentară, aparate dentare, albire dentară profesională, chirurgie orală, tratament parodontită, radiologie digitală.

”Stomatologia românească are, în prezent, un standard de excelenţă în serviciile şi experienţa oferite pacienţilor. Avem, astfel, oportunitatea de a-i aduce împreună pe specialiştii noştri alături de cei din Marea Britanie şi de a construi pentru binele pacienţilor. În aceeaşi măsură, ne urmăm misiunea de a veni aproape de pacienţii români de pretutindeni, iar în Londra avem o comunitate închegată care, într-o mică măsură, ne accesa deja serviciile la venirea temporară în ţară”, declară Ionuţ Leahu, CEO şi fondator al Clinicilor Dentare Dr.Leahu.

Reţeaua Clinicile Dentare Dr.Leahu este cea mai extinsă reţea din domeniul stomatologiei, cu prezenţă în 7 oraşe din România (Bucureşti, Piteşti, Timişoara, Turda, Constanţa, Oradea şi Iaşi) şi o clinică la Londra, având 96 de cabinete, pe o suprafaţă a spaţiilor de peste 5.000 metri pătraţi şi cu o echipă de peste 350 de angajaţi, dintre care 118 medici şi 5 specialişti în anestezie generală.

Fiecare clinică integrează cel puţin un centru de radiologie dentară digitală, iar 7 dintre clinici sunt avizate ATI, reţeaua având şi propriul centru de instruire – Centrul de Perfecţionare Dr.Leahu.

Reţeaua Clinicile Dentare Dr.Leahu este prima entitate din industria healthcare tranzacţionată pe Sistemul Alternativ al Bursei de Valori Bucureşti.