Tema evenimentului va fi "3, 2, 1, START la PR! Comunicare pentru startup-uri". 

"Fie ca suntem la inceput de drum sau avem experienta antreprenoriala, modul in care alegem sa ne promovam poate reprezenta o provocare. Impreuna cu Monica Jitariuc, vom incerca sa gasim cele mai bune modalitati prin care PR-ul ne poate ajuta sa ne facem cunoscuti, prin solutii inovatoare si fara sa fim nevoiti sa investim un buget impresionant", a declarat Alice Botnarenco, fondatoare si presedinte Femei in Afaceri. 

Monica Jitariuc este un profesionist cu experienta variata in comunicare, lucrand de-a lungul carierei ei de 15 ani atat de partea clientului, cat si de cea a agentiei. A inceput facand PR institutional in cadrul Ministerului Apararii Nationale. Apoi a lucrat in advertising, marketing si PR. A infiintat in 2010 departamentul de social media al agentiei MSLGROUP The Practice pe care l-a condus ca Head of Social Media. Din 2013 este Managing Director al agentiei alaturi de Oana Bulexa.

In echipa agentiei, Monica a contribuit la campanii de social media de succes in industrii diverse. Unele dintre acestea au fost premiate la competitiile locale si internationale. De altfel, MSLGROUP The Practice este recunoscuta ca fiind cea mai premiata agentie romaneasca de PR. 

Meet the WOMAN! este un eveniment de business networking ce are loc lunar si se adreseaza atat antreprenoarelor, cat si femeilor care lucreaza in companii si sunt specialiste intr-un domeniu de activitate. 

Taxa de participare la eveniment  este de 90 de lei (nu se percepe TVA / coffee break inclus). Accesul se face doar cu rezervare si confirmarea inscrierii. Membrele Femei in Afaceri au prioritate si beneficiaza de 25% discount din costul taxei de participare.

Incont.ro este partener media al evenimentului.