Bianca, o tanara mama, a dat Sibiul pe mica localitate a bunicilor si s-a mutat acolo impreuna cu fetita ei. A renovat casa, apoi s-a apucat sa prepare dulceturi si biscuiti a caror aroma i-a adus imediat clienti pofticiosi.  Bianca a calatorit peste hotare si recunoaste ca ideea afacerii i-a venit de la straini. 

"Este un butique maison, butique-casa, unde intri si iti alegi efectiv produsele singur. In primul rand ca sunt facute de noi", spune Bianca Cotora, manager magazin.

Gratie internetului, tanara si-a facut produsele faimoase si afara, iar acum are comenzi din Germania, Austria si Italia. 

In judetul Cluj, o cunoastem pe Mihaela, 22 de ani, studenta in ultimul an la facultatea de biotehnologie a industriilor. Ea a ridicat doua solarii pe care le-a umplut cu rosii, castraveti, ardei si dovlecei. 

"Nu gaseam in Cluj legumele pe care le doream sa aiba gust, miros si asa mai departe. Si am vrut sa vedem daca noi putem cultiva legumele", povesteste Mihaela Szabo.

Alaturi de Mihaela este Kinga, o studenta in ultimul an la ecologie. Tanara livreaza marfa cu rucsacul in spate. 

"Cutia taranului", asa cum isi numesc fetele punga cu legume, cantareste 6,5 kilograme si il costa pe client 40 de lei.  Cum cererea este foarte mare, Mihaela si Kinga se gandesc deja sa se extinda si sa coopteze alte tinere.