Fondatorul Sevendrive.ro: „Totul a pornit de la nevoia de conectivitate”
 
„Ne-am propus sa realizam un produs inovativ, usor de instalat, care sa nu aiba nevoie de un ajutor de specialitate. Cu ajutorul unui SIM Vodafone, dispozitivul transmite datele de la masina catre telefonul inteligent. Dispozitivul Seven Drive este compatibil cu majoritatea autovehiculelor, astfel oricine isi poate transforma masina intr-un smart car in mai putin de 5 minute”, povesteste Marian Angelache, fondatorul start-up-ului Sevendrive.ro.

Fie ca e in miscare sau in stationare, dispozitivul instalat in masina transmite catre aplicatia Seven Drive pozitia autoturismului si contorizeaza, totodata, consumul de combustibil, chiar si in afara tarii.
 
„Pe telefon primesc toate informatiile necesare despre masina mea”, spune, multumit, unul dintre clienti.
 
Un „Big Brother” auto: localizare, istoric al traseelor, notificare pentru orice miscare

In plus, aplicatia ofera si un istoric al traseelor. Soferul poate vizualiza pe unde circula masina, chiar si atunci cand este condusa de altcineva. 
 
„Aveam nevoie de o retea de comunicatii solida, cu acoperire buna, care sa permita transmiterea datelor in timp real in orice loc. Reteaua Vodafone mi-a oferit solutia de care aveam nevoie. Utilizatorul va sti in permanenta ce se intampla cu masina sa. Fie ca a uitat unde a parcat-o sau ca i-a fost ridicata, aplicatia il va instiinta instant”, explica Marian Angelache.

Totodata, pentru firme, principalele avantaje ale folosirii acestei aplicatii sunt monitorizarea flotei de autovehicule in timp real, dar si faptul ca proprietarii isi pot tine sub control toate costurile.

Aplicatia e 100% romaneasca si poate fi instalata atat pe smartphone-urile dotate cu iOS, cat si pe cele care ruleaza cu sistemul de operare Android.

Povestile de succes ale romanilor sunt pe www.romaniiauinitiativa.ro. Vodafone este mandru ca le sustine si le face cunoscute. Scrie si tu povestea ta pe Romaniiauinitiativa.ro.