“Sunt fondator, CEO si producator. Eu ma ocup de toata partea de programare si tot eu dau toate indicatiile, in timp ce ma ocup si de scoala”, spune baiatul in varsta de 13 ani.

Jordan povesteste cu a facut primul prototip al jocului Alien Ball VS Humans in Flash, in iulie 2011, o versiune asemanatoare cu Space Invadors, pentru mobil.

Jocul descrie o lume a extraterestrilor, in care acestia convietuiesc pasnic, pana sa fie invadati de catre oameni. Spre deosebire de Space Invadors, aici extratrestrii sunt cei care trebuie sa scape de oameni, populatia invadatoare. Alien Ball VS Humans a ocupat locul intai intre cele mai descarcate jocuri pentru iPhone din Irlanda.

Baiatul planuieste sa scrie si un e-book despre povestea care a stat la baza jocului.

“Multi dintre prietenii parintilor mei si-au pierdut locurile de munca sau intampina probleme asemanatoare si am vrut sa-mi ajut tara. Sunt mandru ca sunt irlandez si pentru ca sunt sute de joburi libere in programare am vrut sa ajut si eu la ocuparea lor. Ador programarea si imi place sa ajut oamenii, asa ca este o combinatie ideala”, spune Jordan.