A fost forfota mare astazi la Fabrica Iepurasilor. Cele mai cautate au fost, evident, atelierele de sezon.

Maria, de exemplu, a invatat sa incondeieze oua. Alaturi, alti copii faceau decoratiuni pentru sarbatori. Dupa atata munca, cei mici se puteau relaxa in camera animalelor, unde ii astepta si cativa iepurasi. "Ei s-au alergat pe aici si au fugit pe acolo. Astia cu urechile gri au sarit de aici, aici", spun copiii. Si pentru ca hotii nu au niciodata liber, am dat si peste agenti.

"- Politistul vigilent! Si ce faci tu acum?

 - Caut oameni. Ma uit pe fisa asta si ma uit dupa ei, daca sunt identici."

Dupa atata alergatura, fie pe jos, fie cu motocicleta, viitorii agenti au nevoie de forte proaspete: Continuam programul de "lucru" la atelierul de croitorie. O fata isi sarbatoreste ziua. Si cum petrecere fara muzica nu se poate, poposim si la atelierul vecin:

In preferintele copiiilor s-a situat si atelierul de olarit. Insa domnisoarele mai cochete, care nu au vrut sa-si murdareasca manutele, s-au lasat ... pictate.

"Cred ca cei mici au nevoie de asa ceva din ce in ce mai mult, pe langa aer liber, spatiile de joaca,parcuri, aceste locuri special amenajate pentru ei sunt minunate", spune Alice Boangiu.

Fabrica, unde copiii pot lua si lectii de prim ajutor, legislatie rutiera sau interventie de urgenta, este deschisa pana pe 22 aprilie.