Aveam 60 de gaini si vindeam o duzina de oua cu 3 dolari. Castigam 15 dolari pe zi”, isi aminteste pustiul, pentru Metronews.

Dupa ce s-a plictisit sa vanda oua, Ryan s-a lansat in urmatoarea afacere: aranja peluzele vecinilor si incasa pentru asta 20 de dolari pe ora. Dar pentru ca era prea mic pentru a se descurca cu masina de tuns iarba, angaja copii mai mari, pe care ii platea cu 15 dolari pe ora.

“Castiga astfel 5 dolari pe ora fara sa faca nimic”, isi aduce aminte mama baiatului, Savannah. “Asa a procedat si cu urmatoarea afacere, spalatoria. Incasa 200 de dolari de la clienti, iar el platea cu 100 de dolari pe altcineva sa faca treaba. Toate acestea sunt ideile lui, noi l-am ajutat doar sa inteleaga ceea ce face”, a mai spus mama lui Ryan.

Ryan a investit apoi toate profiturile in afaceri imobiliare, iar acum detine sase cladiri in Ontario si British Columbia. Castigurile nete au ajuns in jur de 900.000 de dolari.

Ryan a mai cumparat un patinoar pentru hockey si un teren de bascket, aproximativ 4.000 de carti, dar nu are telefon mobil.

Si pentru ca este pasionat de hockey, Ryan vrea sa treaca dincolo de afacerile imobiliare, ambitia lui fiind sa cumpere doua echipe de hockey de top sau sa-si faca propria echipa.

Pentru ca, deviza lui Ryan de pe site-ul personal este: “Pe mine nu ma impiedica nimic! Pe tine ce te impiedica?