"Reincepem evenimentele de business networking din aceasta toamna cu un subiect ofertant si de interes, atat in viata profesionala, cat si in cea personala. Vom vorbi cu Anna Heijker despre branding personal, despre cum putem reusi sa ne diferentiem si sa ramanem in mintea oamenilor, chiar si atunci cand pornim la drum fara bani, ajutor sau cunostinte", a declarat Alice Botnarenco, fondatoare si presedinte Femei in Afaceri. 

Anna Heijker este specialista in comunicare, cu experienta in Olanda, Australia, Vietnam si Romania. S-a specializat in crearea unor mesaje puternice, atat in comunicarea orala, cat si in comunicarea scrisa. A sustinut traininguri pe teme ca: pitching, dezvoltarea abilitatilor de prezentare si vorbire in public pentru ING Bank, LeadersHUB, Camera de Comert Romano-Olandeza, Impact HUB Bucharest si nu numai.

A jurizat competitii de public speaking pentru English Speaking Union Romania si a fost speaker la mai multe evenimente de business.

Taxa de participare este de 90 de lei (nu se percepe TVA / coffee break inclus). Accesul la eveniment se face doar cu rezervare si confirmarea inscrierii. Membrele Femei in Afaceri au prioritate si beneficiaza de 25% discount din costul taxei de participare. 

Inscrierile se fac la: [email protected], iar detalii suplimentare se obtin la: 0762 677 111. 

Incont.ro este partener media al evenimentului.