Tilly Church a avut un profit de 2,4 milioane de lire sterline anul trecut si acum a ajuns la o valoare de piata de 4,5 milioane de lire sterline.

"Desi pare ca stilul de viata al lui Kate este foarte costisitor, ea este extrem de priceputa la afaceri", a declarat o sursa pentru The Sun, preluat de Mediafax.

Pe de alta parte, modelul britanic Kate Moss, in varsta de 38 de ani, se situeaza pe locul al doilea in topul Forbes al celor mai bine platite modele din lume, dupa Gisele Bundchen (45 de milioane de dolari in perioada mai 2011 - mai 2012).

Kate Moss a obtinut in aceeasi perioada venituri de 9,2 milioane de dolari, in principal datorita campaniilor publicitare pentru Longchamp, Mango si Rimmel, potrivit topului facut public in luna iunie de revista Forbes.

Devenita celebra dupa ce a pozat intr-o reclama din anii '90 pentru Calvin Klein, alaturi de Mark Wahlberg, Kate Moss este un top model britanic de succes, care a aparut pe copertele a peste 300 de reviste de moda din intreaga lume. Ea este cunoscuta pentru inaltimea sub standardele impuse in lumea modei, pentru aparitiile in numeroase campanii publicitare, pentru relatiile personale zbuciumate si pentru stilul de viata petrecaret.