Dupa o zi lunga la birou, doamna si-a facut timp pentru noua ei pasiune: pictura pe ceramica. Spune prezent la curs de doua ori pe saptamana si dupa o Luna de antrenamente se poate lauda cu doua farfurii superbe pictate de mana ei.

"Vin oameni din domenii cu totul opuse artei, oameni care vor sa se relaxeze si sa gaseasca niste momente de liniste la noi",
povesteste Irina Wagner, proprietarul afacerii Wagner Arte Frumoase.

Daca va surade ideea si vreti sa va incercati talentul atunci pregatiti 800 de lei pentru profesor. La final puteti sa plecati acasa cu operele personale.

Desi multe dintre ele n-au luat lectii de balet in copilarie, elevele Georgianei se descurca de minune cand vine vorba de piruete si demi-plie. Daniela are 25 de ani si merge pe poante ca o lebada. "Voiam sa fac miscare, sa ma misc, sa fiu in forma si pentru ca aici invat ceva, spre deosebire de a merge la sala. Acolo stai si faci niste exercitii, parca nu avansezi. Aici e si frumos, si artistic si inveti sa te dezvolti", marturiseste Daniela, economist de profesie.

Si pentru ca dorinta de a invata le-a adus pe toate in sala cu oglinzi, fetele se pregatesc acum pentru un spectacol. "Daca sunteti printe aceia care sustin ca nu au deloc timp liber, atunci ar trebui sa veniti macar o data la atelierul de optimism", spune Elena Bagescu.

Cum sa-ti faci o zi perfecta? Asta le aminteste saptamanal mesterul Tudor celor 12 ucenici. Acest gen de atelier e cu totul special pentru ca: "Este locul in care oricine poate invata pe oricine orice. Incurajam oamenii pasionati sa vina sa tina ateliere despre ceea ce stiu ei sa faca, sa impartaseasca cu ceilalti. Tudor a trecut printr-o serie de experiente si are o atitudine pozitiva si asta vrea sa ne transmita si noua."

Pentru ca este un luptator Tudor spera sa ii ajute si pe cei din jur sa vada jumatatea plina a paharului.