Organizat in cadrul How to Web Conference 2014, How to Web – Angel Investment Track abordeaza bunele practici in domeniul investitional si aduce in fata audientei investitori de tip angel si reprezentanti ai programelor de accelerare cunoscute la nivel international. 

How to Web – Angel Investment Track va fi deschis de Jonathan Bixby, Director Executiv GrowLab, unul dintre cele mai importante programe de accelerare din Canada, care a vandut doua companii si a ridicat cea mai mare runda de finantare de tip business angel din istoria Canadei. Jonathan va vorbi despre obtinerea investitiilor de tip angel, dar si despre modalitatile de maximizare a randamentului pentru o investitie. 

Adrian Gheara, investitor de tip angel in 123ContactForm si Axosuits, va prezenta propria sa abordare prin care, pe langa sustinerea financiara, ajuta startup-urile sa isi defineasca strategiile comerciale si de produs, actionand astfel ca un Co-Fondator in cadrul echipei. 

Ambele perspective ale procesului investitional vor fi prezentate de Malin Stefanescu (investitor de tip angel care a sustinut Green Horse Games) si George Lemnaru (Co-Fondator Green Horse Games). Acestia vor prezenta lectiile invatate pe parcursul colaborarii si vor vorbi despre modul in care un antreprenor si un investitor pot lucra impreuna pentru a dezvolta o viziune comuna. 

Jens Lapinski, Managing Director Techstars, va discuta despre evaluarea startup-urilor care sunt acceptate in renumitul program de accelerare si va prezenta criteriile esentiale pe care le-a luat in considerare pentru a identifica produsele promitatoare, precum si parametrii de validare pe care i-a luat in considerare in analiza a peste 100 de aplicatii pe care le-a gestionat pana acum. 

Posibilitatea ca investitorii de tip angel sa lucreze alaturi de programele de accelerare si investitiile care pot fi realizate in colaborare cu acestea vor fi dezbatute de Lyuben Belov (investitor de tip angel si Managing Director LAUNCHub), Simon Jenner (investitor si Co-Fondator Oxygen Accelerator) si Mark Wesselink (Selection & Alumni Manager StartupBootcamp), intr-un panel moderat de Mike Doherty (Director Program Angelsbootcamp). 

Nu in ultimul rand, aspectele legislative si juridice ale procesului investitional vor fi aduse in discutie de Ana Maria Andronic (Partener Biris Goran) si Alina Stavaru (consilier juridic RTPR Allen & Overy), care vor sublinia importanta definirii unei structuri corecte a actionariatului si modul in care investitorii pot contribui la optimizarea intregului proces. 

Agenda completa si lista invitatilor si a subiectelor abordate de acestia sunt disponibile online pe site-ul evenimentului la http://2014.howtoweb.co/investment/

How to Web 2014 are loc intre 20-21 Noiembrie la Bucuresti.