Ryan Blair a facut parte dintr-o familie destramata. Tatal sau a cazut prada dependentei de droguri, iar de la varsta de 13 ani, Blair a fost nevoit sa munceasca pentru a putea supravietui.

De mic copil a suferit de dislexie si hiperactivitate. Din cauza ca nimeni nu s-a ocupat de el, in clasa a IX-a a renuntat la scoala si a intrat in lumea periculoasa a strazii.

Arestarile au inceput sa curga, ultima vizita dupa gratii a facut-o la 16 ani, cand a fost condamnat la patru ani de inchisoare.

Din fericire, doi ani mai tarziu, mama sa a inceput sa se intalneasca cu un barbat bogat care l-a ajutat sa iasa mai repede din inchisoare. Cu sprijinul sau, Blair a realizat ca business-urile legale nu difera foarte mult de micile afaceri ale strazii, asa ca a decis sa aplice tot ceea ce stia pentru a construi ceva productiv, cum ar fi infiintarea unei companii.

La 21 de ani, fostul copil-problema si-a lansat prima sa firma, numita 24/7 Tech. 

Cu mult timp inainte sa devin un antreprenor milionar, eram un copil cu un cazier judiciar plin, experienta de strada si o multime de temeri cu privire la abuzurile tatalui meu. Adolescenta mea a fost inceputul unei vieti obisnuite, productive”, a povestit Blair. 

Ryan Blair este astazi CEO-ul companiei ViSalus si a castigat premiul DSN Global Turn Around in 2010, dupa ce a reusit sa transforme o datorie de sase milioane de dolari, facuta in 2008, intr-un venit de 150 de milioane de dolari. 

“Am deprins aptitudini de business traind o viata saraca si avand o familie implicata intens in afaceri ilegale”, a mai spus Blair.

Mai mult, antreprenorul este 100% dispus sa angajeze persoane care au cazierul patat, atata timp cat acestea doresc sa-si schimbe stilul de viata intr-unul corect.

Sursa foto: Facebook