Cofetaria intitulata Prodanca si Reghe concept boutique se afla pe Calea Mosilor si este amenajata intr-un spatiu de aproximativ 15 metri patrati, iar in interior sunt expuse mai multe fotografii cu membrii familiei Reghecampf.


"Specialitatea casei este prajitura «Reghe», pentru ca astazi o lansez. Este o prajitura facuta cu multa dragoste pentru sotul meu, dar avem retete vechi, de pe vremea bunicii, pasca, mucenici, rulada cu gem si cornulete. Laur face o prajitura negresa senzationala si un chec la metru demential. Cu atatia stelisti in tara asta prajitura Reghe cred ca se va vinde mai bine. Imi doresc ca toata lumea sa vina aici ca la un prieten, sa bea un pahar cu lapte, sa manance o placinta, sa cumpere o rama sau scaunul pe care sta si serveste cafeaua. Astfel, se poate cumpara tot magazinul de la A la Z intr-o singura zi", a declarat Anamaria Prodan.

Laurentiu Reghecampf, tehnicianul clubului Steaua, a fost si el prezent la inaugurare, dar nu a facut comentarii pe marginea acestui subiect.