Iata, asadar, cateva lectii antreprenoriale pe care Verizon a vrut sa le evidentieze in noua reclama lansata pe piata.

1. Micuta Suzie se preocupa in legatura cu viitorul sau. In timp ce se indreapta spre sala de sedinta, urmareste cum isi poate dezvolta capitalul, ii recruteaza pe cei cu mai putina experienta, dar cu potential imens (si nu in ultimul rand cunostinte in domeniu) care s-o ajute sa-si puna in practica ideile briliante. Distributia in sine nu reprezinta insa un concept, sustine Suzie. Managerii trebuie sa aiba angajati pe care sa se poata baza, care sa poata distribui si vinde marfa cu succes.

2. Apoi, Suzie decide sa-si angajeze un asistent, care s-o ajute sa se descurce in momentele dificile ale businessului. Pana la urma, si directorii au nevoie de consultanti, care au trecut prin anumite situatii si stiu cum merge industria, crede personajul principal din reclama.

3. In final, tanara antreprenorare nu renunta la interesele sale. „Un dispozitiv sau un bar de maimute” va reprezenta atractia ideala pentru tinerele „domnite” care vor servi o limonada la stand. Clientii sai pot face parte din elita societatii, din categoria celor extrem de pretentiosi, care umbla mereu imbracati la patru ace, dar Suzie spera ca managementul firmei sa-i determine pe acestia din urma sa nu renunte la micile placeri ale vietii, ca de pilda, o limonada rece.

Tu ce parere ai despre noul spot Verizon?

Citeste si:

Pepsi isi ataca eternul rival intr-o noua campanie, dupa trei ani de absenta publicitara. VIDEO

5 mari greseli pe care le fac publicatiile media

Cele mai puternice branduri din lume dictate de campaniile de promovare