“Noi ne-am dorit foarte mult sa aducem conceptul in Romania si sa le aratam romanilor ca poti sa vii sa lucrezi colaborativ, unde sa ai la dispozitie toata infrastructura profesionista de care ai nevoie in lucrul de zi cu zi”, spune Vlad Craioveanu, co-fondatorul proiectului Hub Bucharest.

Aici, antreprenorii, corporatiile, ONG-urile si orice alti oameni cu idei si initiative se intalnesc pentru a oferi solutii destepte provocarilor din mediul de afaceri.

Intre 40 si 60 de clienti pe zi

„Hub Bucharest este un spatiu in care vii sa-ti gasesti colaboratori sau parteneri pentru constructia urmatoarei tale afaceri. In fiecare zi, noi primim intre 40 si 60 de oameni”, adauga Craioveanu.

De altfel, membrii sunt multumiti. „Avantajele sunt accesul la o comunitate de oameni inovatori, care intre timp mi-au devenit si foarte dragi prieteni, si facilitatile necesare oricarui business”, spune unul dintre clientii comunitatii.

Conceptul functioneaza la nivel mondial

The Hub, conceptul de antreprenoriat unde gasesti o comunitate bine conturata, idei inovatoare si un spatiu fizic de colaborare functioneaza in zeci de orase din intreaga lume.

“Pentru ca HUB Bucharest este parte dintr-o retea globala, noi calatorim foarte mult. Aici ma ajuta abonamentul Vodafone Red, impreuna cu optiunea Roaming pe zi, care imi permite sa folosesc smartphone-ul la fel ca acasa, oriunde as fi. Printre cele mai mari avantaje este faptul ca pot sa-mi folosesc e-mailul oriunde, oricand”, puncteaza co-fondatorul proiectului.

Povestile de succes ale romanilor sunt pe www.romaniiauinitiativa.ro. Vodafone este mandru ca le sustine si le face cunoscute.